ПОЧЕТАК РАДНЕ 2021/2022. ГОДИНЕ


 Радна година у ПУ „Невен“ је почела 1. септембра. Све вртићке и јаслене групе су почеле са редовним васпитно-образовним радом. Уписано је укупно 18 група са 413-оро деце, од којих су 3 групе у години пред полазак у школу, 9 група од 3 до 5 и по година и 6 јаслених група.

С обзиром да је епидемија корона вируса још увек у току, неопходно је придржавати се одређених епидемиолошких мера, а све у циљу безбедности и што мање могућности заразе. У сарадњи са Градским заводом за јавно здравље Београд и званичног обавештења Министарства просвете, науке и технолошког развоја од 05.07.2021. донета је одлука да је:

1. Употреба заштитних маски за све запослене обавезна. Запослени треба да избегавају, колико је то могуће,  активности које укључују боравак више васпитача/запослених из различитих група истовремено у затвореном простору. Уколико је то неопходно (састанци, обуке и сл.) саветујемо да се током трајања тих активности носе заштитне маске, да се одржава дистанца и врши проветравање просторије. Употреба заштитних маски за родитеље и све друге посетиоце у Предшколској установи је обавезно током боравка у затвореном простору.

2. Дезинфекција руку је обавезна мера приликом пријема детета у вртић. Приликом пријема детета у вртић обавезно је узети податке од родитеља-старатеља о здравственом стању детета. Мерење температуре бесконтактним термометром саветујемо као допунску меру код све деце јер представља објективни показатељ промене здравственог стања уколико се правилно врши.

 

ОБАВЕШТЕЊЕ ЗА РОДИТЕЉЕ

 Уколико је неко од чланова ваше породице заражен корона вирусом, молимо Вас да дете не доводите у вртић. Хвала!

 

 

 

 

 


Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *