Обавештење упис деце у е-вртић !!!


ЈОШ   6 ДАНА ЗА ПРИЈЕМ ЕЛЕКТРОНСКИХ ЗАХТЕВА ЗА УПИС ДЕЦЕ У ПРЕДШКОЛСКУ УСТАНОВУ „НЕВЕН“ (УСЛУГА  „еВРТИЋ“)

 

 

Позивају се сви родитељи који до сада нису поднели захтев за упис детета у Предшколску установу „Невен“ да то учине посредством Портала еУправа (www. euprava.gov.rs) до 15.маја ове године.

 

Подсећамо  да се захтеви за упис деце не предају, већ се образац који се попуњава налази на Порталу euprava.gov.rs, а пријава се врши електронским путем.  До 8. маја, посредством Портала еУпрва Предшколска установа „Невен“ је електронским путем примила 61 захтев.

 

Та услуга, позната под називом „еВртић“ доступна је родитељима на Порталу еУправа у свим градовима и општинама у Србији.

 

Електронско подношење пријаве се врши једноставним попуњавањем online обрасца.  Родитељи не морају да доставе ни један од следећих докумената: извод из матичне књиге рођених, доказ о пребивалишту и уверење о запослењу родитеља, јер се наведени подаци аутоматски прибављају.

 

За сва питања, стоје вам на располагању  Ивана Модрић (моб.тел. 062/81500-91) и Данијела Сидерис  (моб. тел. 063/8447-386) сваког радног дана у времену од  7 до  13 сати. Ваша питања можете да упутите и на e mail vrticneven2@kladovonet.com

 


Једно реаговање на “Обавештење упис деце у е-вртић !!!”

  1. Ilija каже:

    Kako da upišem dete u vrtic

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *